گزارشگران بدون مرز: بازداشت امیدرضا میرصیافی نشانگر شدت سرکوب آزادی بیان در ایران است

بامداد خبر: سازمان گزارشگران بدون مرز با صدور اطلاعیه‌ای اجرای حکم زندان امیدرضا میرصیافی وبلاگ‌نویس را محکوم کرد.
حکم دو سال و نیم زندان امیدرضا میرصیافی ۱۹ بهمن ماه به اجرا درآمد.
امیدرضا صیافی وبلاگ‌نویسی است که از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و «توهین به آیت‌الله خمینی و آیت‌الله خامنه‌ای» به دو سال و نیم زندان محکوم شده است.
گزارشگران بدون مرز پیش‌تر در اطلاعیه‌ای صدور این حکم را برای ابراز نظر یک وبلاگ‌نویس «سنگین و ناموجهه» دانسته بود

امیدرضا میرصیافی در سوم اردیبهشت سال‌جاری بازداشت و ٤١ روز بعد با سپردن وثیقه ١٠٠ میلیون تومانی آزاد شده بود.
١٢ آبان ماه گذشته نیز وی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران محاکمه و با استناد به مواد ٥٠٠ و ٥١٤ قانون مجازات اسلامی برای «فعالیت تبلیغی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران» به شش ماه زندان و برای «توهین به آیت‌الله خمینی و آیت‌الله خامنه‌ای» به دو سال زندان محکوم شد.

گزارشگران در اطلاعیه شب گذشته خود که پس از زندانی شدن این بلاگر منتشر شده، آورده است: «این بازداشت نشانگر شدت سرکوب آزادی بیان در ایران است.»
این سازمان خواستار آزادی هرچه سریع‌تر آقای میرصیافی شده است.
بیشترین مقالات «روزنگار»؛ وبلاگ امیدرضا میرصیافی ( که در حال حاضر قابل دسترس نیست) به موسیقی و فرهنگ اختصاص داشت.
زندانی شدن این بلاگر با اعتراض گروهی از فعالان مدنی نیز مواجه شده است.

منبع: رادیو زمانه