"رندان مست" شجریان، به بازار آمد

بامدادخبر: آلبوم «رندان مست» نخستین اثر استاد محمدرضا شجریان و گروه «شهناز» طبق برنامه‌ی اعلام‌شده از سوی شرکت دل‌آواز، صبح دیروز شنبه، هفتم شهریورماه منتشر شد. این دومین آلبوم استاد شجریان است که در سال جاری منتشر می‌شود. پیشتر و در ۲۲ فروردین‌ماه، آلبوم «آه باران» در فرم و فضای موسیقی گلها به بازار آمده بود که این اثر همچنان جزو پرفروش‌ترین آلبوم‌های حال حاضر است.

آلبوم «رندان مست»، شامل نه قطعه از اجراهای گروه شهناز است که به سرپرستی مجيد درخشاني و خوانندگی استاد آواز ايران محمدرضا شجريان، پاییز گذشته در تهران به روی صحنه رفت.

اين اجرا اولين كارهای استاد بعد از سال‌ها، بدون حضور فرزندش همايون به عنوان نوازنده و خواننده در كنار او بود.

آهنگسازی اين كنسرت را مجيد درخشانی بر عهده داشته و تصنيف «چشم ياری» با غزلی از حافظ ساخته استاد محمدرضا شجريان است.

پیش‌بینی می‌شود با توجه به همراهی استاد شجریان با جنبش سبز ایران و ممنوع کردن پخش آثارش از صداوسیما در اعتراض به عملکرد ضدملی آن، این آلبوم با استقبال کم‌نظیر مردمی روبه‌رو گردد.


 

 

 


 

 



آیا نظر شما منتشر خواهد شد؟

 

Powered by Movable Type 3.36