دیدار احمد زیدآبادی با خانواده اش پس از پنجاه روز

بامدادخبر: احمد زیدآبادی دبیرکل زندانی سازمان دانش آموختگان ایران، پیش از ظهر روز یکشنبه پس از 50 روز بی‌خبری در زندان اوین با خانواده خود ملاقات کرد.

مهدیه محمدی، همسر احمد زیدآبادی با اعلام این خبر همچنین گفت: "در این دیدار روحیه آقای زیدآبادی بسیار عالی و خوب بود و همچنین از نظر جسمی مشکل ویژه‌ای نداشت".

محمدی همچنین افزود: "آقای زیدآبادی مجددا تاکید کرده‌اند که از ابتدای بازداشت یعنی بیش از چهار ماه و نیم گذشته همواره در انفرادی بوده‌اند".

همسر زیدآبادی ادامه داد: "در مورد تمدید قرار بازداشت نیز احمد گفت که تنها در روز اول پس از بازداشت یک قرار وثیقه 200 میلیونی به او نشان داده‌اند و دیگر هیچ قراری را به او ابلاغ نکرده‌اند" .

محمدی همچنین از تهدید همسرش از سوی بازجو مبنی بر بازداشت اعضای خانواده خبر داد و گفت:‌ "به آقای زیدآبادی گفته‌اند که اگر همسرت مصاحبه‌هایش را در مورد اتهامات و وضعیت تو ادامه دهد او را نیز بازداشت خواهیم کرد".

امروز دوشنبه، با دستور دادستان تهران احمد زیدآبادی به بند عمومی منتقل شده است.

منبع: ادوارنیوز

 

 

 


 

 



آیا نظر شما منتشر خواهد شد؟

 

Powered by Movable Type 3.36