احمد زیدآبادی به پنج سال زندان، پنج سال تبعید و محرومیت مادام‌العمر از فعالیت‌های اجتماعی محکوم شد

بامدادخبر: احمد زیدآبادی روزنامه نگار و دبیرکل سازمان ادوار تحکیم وحدت، به 6 سال زندان، 5 سال تبعید و محرومیت مادام العمر از فعالیت های اجتماعی و مدنی محکوم شد.

یکی از وکلای آقای زید آبادی در تماسی تلفنی با کمیته ی گزارشگران حقوق بشر، با تایید این خبر اظهار داشت: "درحالی که 12مهرماه گذشته برای آقای زیدآبادی قرار وثیقه‌ی 250 میلیون تومانی صادر شده بود، علیرغم اینکه خانواده اش وثیقه را تامین و به دادگاه تودیع کرده بودند، به دستور دادستان از آزادی ایشان ممانعت به عمل آمد و در واقع در تمام این مدت بازداشت زیدآبادی غیر قانونی بوده است."

صبح امروز با انتقال زید آبادی به دادگاه، در حالی که حکم 6 سال حبس، 5 سال تبعید در گناباد و محرومیت مادام العمر از فعالیت‌های مدنی را به وی اعلام کرده اند. مبلغ قرار وثیقه را نیز تشدید کرده و از 250 میلیون تومان به 500 میلیون تغییر داده‌اند. با این اقدام دادگاه، خانواده‌ی زیدآبادی ناگزیرند به تلاش برای تامین وثیقه‌ی جدید تعیین شده بپردازند. وکلای آقای زیدآبادی ضمن اعتراض به این حکم امیدوارند که با تامین وثیقه ی جدید، حداقل به طور موقت آقای زیدآبادی از زندان آزاد شود.

 

 

 


 

 



آیا نظر شما منتشر خواهد شد؟

 

Powered by Movable Type 3.36