آزادی شاهپور کاظمی، بهزاد نبوی و محمد عطریانفر با وثیقه‌های سنگین

بامدادخبر: مهندس شاهپور کاظمی برادر زهرا رهنورد، پس از تحمل پنج ماه زندان، ساعاتی پیش آزاد شد.

به گزارش خبرنگار کلمه، مهندس شاهپور کاظمی که در روزهای نخست بعد از انتخابات بازداشت شده بود با قرار وثیقه صبح امروز از زندان اوین آزاد شد. قدام علیه امنیت ملی، ازجمله اتهامات کاظمی بود. روزنامه دولتی ایران و خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، ایرنا، نیز برادر همسر میرحسین موسوی را به آن‌چه که «هدایت آشوب‌های اخیر» خوانده‌اند، متهم کرده بودند .

این اتهامات در حالی به او وارد شده که او هیچ گونه فعالیت سیاسی و انتخاباتی نداشته و گفته می شود بازداشت او تنها به منظور تحت فشار قرار دادن مهندس میرحسین موسوی و همسرش زهرا رهنورد انجام شده است.

مرخصی ده روزه بهزاد نبوی با وثیقه 800 میلیونی

آزادی شاهپور کاظمی در حالی صورت گرفته است که شب گذشته نیز مهندس بهزاد نبوی، با قرار وثیقه سنگین هشتصد میلیون تومانی، به مرخصی ده روزه آمد.

خبرگزاری حکومتی فارس، همچنین از صدور شش سال حبس تعزیری برای نبوی، از سوی رئيس شعبه 15 دادگاه انقلاب، خبر داده است. بر اساس حکم صادره، 5 سال از این حبس، به دليل اقدام عليه امنيت ملی و يكسال آن، به خاطر فعاليت تبليغی عليه نظام می‌باشد.

این درحالی است که پرونده بهزاد نبوی درباره نگهداری اسناد طبقه بندی شده همچنان مفتوح است.

گفتنی است که بهزاد نبوی در 26 خرداد ماه بازداشت و به زندان اوین منتقل گردید. وی در چند جلسه از دادگاههای نمایشی بازداشت‌شدگان پس از انتخابات حاضر شد و در این جلسات اتهاماتی بر علیه وی و سازمان مطبوعش، مجاهدین انقلاب مطرح گردید که هیچ‌گاه فرصت پاسخگویی به او در جلسه‌ی علنی دادگاه داده نشد. بهزاد نبوی در زمان بازداشت، به دلیل حاد شدن مشکل پروستات با دستور پزشکان مجبور به عمل جراحی شد که این عمل، منجر به نگهداری او در بیمارستان تا زمان آزادی در شب گذشته گردید.

صدور شش سال حبس تعزیری برای عطریانفر و تاجرنیا

اما روز سه‌شنبه، دستور آزادی محمد عطريانفر با توديع وثيقه 5 ميليارد ريالی از زندان صادر و وی نیز پس از پنج ماه بازداشت آزاد گردید.

این آزادی درحالی صورت گرفته است که عطريانفر نیز از سوی شعبه 15 دادگاه انقلاب به رياست قاضی صلواتی مجموعا به شش سال حبس تعزيری محكوم شده است.

همزمان با آزادی عطریانفر، حکم دادگاه علی تاجرنیا، عضو جبهه‌ی مشارکت که پیشتر آزاد شده بود نیز صادر شد.

حميدفاتح نيا، وکيل تاجرنيا در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا با اعلام اين مطلب اظهار داشت: صبح روز سه‌شنبه، حکم علی تاجرنيا در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به بنده ابلاغ شد و موکلم به اتهام اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنيت عمومی به ۵ سال حبس و به اتهام فعاليت تبليغی عليه نظام به يک سال حبس و به اتهام توهين به مسوولان کشور (رييس جمهور و مجموعه دولت) به ۷۴ ضربه شلاق تعزيری محکوم شده است.

وی بااشاره به نمايندگی موکلش در مجلس ششم اظهارداشت: اتهام توهين به مسوولان کشور در رای صادره به‌گونه‌ای بيان شده که گويی موکلم در زمانی که رييس جمهور و اعضای دولت مشغول به انجام وظيفه بودند به آنها توهين کرده است در حاليکه آنچه که در رای آمده با متن کيفرخواست کاملا مغايرت دارد.

گفتنی است علی تاجرنيا عضو جبهه مشارکت در ۲۹ خردادماه بازداشت و در ۱۶ آبان ماه با توديع وثيقه يک ميليارد ريالی از زندان آزاد شد.

تبرئه روشنک سیاسی، مسئول کانون زنان حزب کارگزاران

در این میان، وكيل مدافع روشنك سياسی، مسئول کانون زنان حزب کارگزاران سازندگی، از صدور رای برائت برای موكلش از سوی شعبه 26 دادگاه انقلاب خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمود علیزاده طباطبایی وکیل وی با بیان این مطلب اظهار داشت: قاضی رسیدگی کننده به پرونده روشنک سیاسی، رای بر برائت موکلم صادر کرد و طی مراجعه حضوری که به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب داشتم، رای برائت روشنک سیاسی به اینجانب ابلاغ شده است.

روشنک سیاسی، در هفته آخر تیر ماه بازداشت، و پس از حدود یک ماه و نیم تحمل زندان، که بخش زیادی از آن در انفرادی سپری شد، آزاد گردید.

 

 

 


 

 



آیا نظر شما منتشر خواهد شد؟

 

Powered by Movable Type 3.36