بامدادخبر: كمیته انضباطی مركزی دانشگاه آزاد در یك روند غیر قانونی برای بار چهارم بدون درخواست دانشجویان كمیته انضباطی تجدید نظر را تشكیل داده و احكامی كه در مرحله قبل صادر شده بود را لغو نموده است.
به گزارش بامدادخبر، دانشجویان این دانشگاه كه در كمیته انضباطی تجدید نظر سوم به شهرهای اطراف تهران تبعید شدند هنگامی كه برای ثبت نام در آغاز ترم جدید به واحد مربوطه مراجعه كردند از ثبت نام آنها ممانعت به عمل آمده و در روزهای اخیر احكام جدیدی برای بار چهارم به آن ابلاغ شد.
احكام جدید دانشجویان تهران مركز خلاف آیین نامه های موجود در دانشگاه آزاد بوده و دانشجویان تهران مركز در هیچ یك از چهار مرحله كمیته انضباطی اجازه حضور در كمیته انضباطی را نداشتند.
آخرین حكم دانشجویان به شرح زیر می باشد:
محمد شوراب (دبیر تشكل آسا): دوترم تعلیق و تبعید به واحد بندر انزلی وی ابتدا به واحد اهواز سپس به رودهن تبعید شده بود.
حسین معصومی (از اعضای تشكل آسا): دوترم تعلیق و تبعید به واحد شهر مجلسی وی ابتدا به واحد بیرجند و سپس به تاكستان تبعید شده بود.
امیر منشاری (مدیرمسئول نشریه دانشجویی پندار و عضو تشكل آسا ): یك ترم تعلیق و تبعید به واحد مراغه، وی ابتدا به كرمان و سپس به رودهن تبعید شده بود.
فرزاد اسلامی (مدیر مسئول نشریه دانشجویی بینش و دبیر اسبق كانون دانشجویان مسلمان ): یك ترم تعلیق و تبعید به واحد الیگودرز، وی ابتدا به واحد آزادشهر و سپس به اسلام شهر تبعید شده بود.
آرمین شریفی (دبیر صنفی تشكل آسا و مدیر مسئول نشریه سكوت): یك ترم تعلیق و تبعید به واحد علوم تحقیقات فارس، وی ابتدا به واحد علوم تحقیقات فارس و سپس به اسلام شهر تبعید شده بود.
رضا علی زمانی (دبیرفرهنگی تشكل آسا و مدیر مسئول نشریه فرصت): یك ترم تعلیق و تبعید به واحد گرمسار، وی ابتدا به واحد اراك و سپس به دماوند تبعید شده بود.
میلاد پور عیسی ( سخنگوی تشكل آسا): یك ترم تعلیق و تبعید به واحد تنكابن، وی ابتدا به واحد تنكابن و سپس به واحد كرج تبعید شده بود.
حسام نصیری (مدیر مسئول نشریه آرمان): یك ترم تعلیق و تبعید به واحد آمل، وی ابتدا به واحد چالوس و سپس به پرند تبعید شده بود.
علی مظلوم الحق از اعضای تشكل آسا: یك ترم تعلیق و تبعید به واحد شهریار، وی ابتدا به واحد همدان تبعید شده بود.
گفتنی است بعد از تجمعات گسترده دانشجویان تهران مركز در ماه های ابتدایی سال تحصیلی دانشگاه بیش از 45 ترم تعلیق و 9 نفر را تبعید و بیش از 20 نفر هم توسط نیروهای امنیتی با همكاری كامل حراست دانشگاه بازداشت شدند.
http://www.bamdadkhabar.net/2010/03/post_3311/